Upptäck Skandinavisk Design och Kreativitet med Tove Malm Studio

Upptäck Skandinavisk Design och Kreativitet med Tove Malm Studio

Hej!

 

Jag heter Tove Malm, och jag är illustratör, surface designer och lettering artist. Jag driver Tove Malm Studio, där jag får utlopp för min passion för natur, blommor, vardagsliv och färg. Genom mina resor hittar jag ständigt ny inspiration och älskar att utforska nya platser.

 

Grön Abstrakt POster

Inspiration från Naturen och Skandinavien

Min kärlek till skandinavisk design är tydlig i mitt arbete. Jag fascineras av den rena och enkla estetiken med mjuka träslag, fina texturer och matta ytor. Det som verkligen inspirerar mig är hur dessa element kan kombineras med lekfulla former och färger från Medelhavets influenser. Denna unika blandning av enkelhet och lekfullhet präglar mina verk och ger dem en speciell touch.

Spännande Samarbeten och Projekt

Under åren har jag haft glädjen att samarbeta med olika återförsäljare och skapa produktillustrationer. Det är en fantastisk känsla att se mitt arbete på produkter ute i handeln. Jag har också arbetat med branding, där jag skapar logotyper och material för webb och sociala kanaler. Att hjälpa små företag med deras visuella identitet är något jag verkligen uppskattar.

Nytt inom Barnboksillustrationer

Jag har nyligen tagit steget in i barnboksillustrationens värld. Min första bok, *Sigrid under Isen*, skriven av Inger Landberg och utgiven av Idus Förlag, släpptes 2023. Denna bok är särskilt speciell för mig, och du kan beställa den direkt från mig här på bloggen.

Framtidsdrömmar och Utveckling inom Mönsterdesign

Under det senaste året har jag vidareutbildat mig inom mönsterdesign. Jag har alltid haft en dröm om att skapa tapeter, och nu tar jag steg mot att förverkliga den drömmen. Denna del av min verksamhet är fortfarande under utveckling, men så fort mina tapeter finns tillgängliga kommer jag att dela nyheten här.

Följ med på min resa och upptäck hur skandinavisk design och lekfull kreativitet kan förvandla vardagen. Tack för att du besöker Tove Malm Studio!

Hälsningar,
Tove Malm

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.